Followers

Tuesday, June 25, 2013

Time is priceless

this is my new "girlfriend"...a time pieces given by mom from LV...tqsm mak! this is the most precious thing ive ever had, i swear!

Friday, June 21, 2013

Aku berharap ramadhan tahun ini....

Assalamualaikum w.bt sahabat2 yg disayangi , fuhh makin lama makin tak terupdate blog akif yg tak seberapa ni...anyway,19 days more ramadhan is arriving at its place...anyway,tadi trending gambar gambar masjid,ok lah tu kan dari tengok benda benda tak elok...teringat aku kat satu masjid..masjid besi putrajaya...cantiknya..teringin sangat melabuhkan dahi menyembah yang Esa di situ,walau hanya sekali cuma....semoga ramadhan tahun ni nak solat terawikh kat situ tercapai gak..belum ade rezeki nak ke masjidil haram kat situ pun ok.. :')
semua gambar2 kat atas ni diambil secara random dalam internet..it is not my copyright...nanti dah pergi baru boleh ade copyright sendiri kan..hehehe

Sunday, June 16, 2013

Wednesday, June 5, 2013

KETAGIH CANDY CRUSH

HAHAHA.....aku ni jenis yg tak suka main game2 whatelse when it comes to downloading games on my phone...not in a million years!tapi candy crush ni very something...well its quite sometimes jugak i hear everyone talk about these matters on the internet so as in facebook,tapi aku endahkan je until one day,aku nak cuba lah jugak game yg org kata best ketagih sangat tu kannn,tak percaya lah....bila dah download,bermula dari level pertama sekarang dah 25 and soon the progress will be on and on,mmg mencabar,colourful dan ofcourse,the rumor absolutely proven! KETAGIH ok!!! hahahaha...help !