Followers

Sunday, December 30, 2012

Happy new year!

*short peeping message..i miss to write more recipes and "long essay" in my blog again..i wish i could...well,i would like wish to all of u guys,happy new year in advance! May this 2013 coming rite up gives us more blessing,more prosperity,more loves,more positives vibes and...chipsmore! hehehe...live your life to the fullest ,life is too short to regret!-akifnorsh

Tuesday, December 25, 2012

A soothing morning with Love..

saya jatuh cinta dengan lagu ini....sesuai utk org berstatus single but available ni...hehe...beautiful lyric with perfect melodies...its just beautiful...nanges! hehehe

Saturday, December 8, 2012

mcm mana nak kupas kentang laju lajju?

hahaha....terer kan?tapi rasanya nak didihkan tu je dah satu hal...kalau kentang banyak2 rebus untunglah,tapi kalau setakat seketul je kupas seminit setengah pun ok... takyah didih ayak(air) hehehe ;)

Thursday, November 22, 2012

NEW SEMESTER,NEW CHAPTER.amin :)

menjengah ke semester seterusnya,doakan kejayaan saya..stick with me...thank you followers..u guys rock!

A litlle piece update

Begitulah awan nano nano LOL
can u feel the breeze?! LMAO
kami DEKAN,anda bila lagi? :)

IM BACK!!

AkifNorsh is back with a lot more stories,i feel so happy!! *giggles ;)

si kecil ^^

Rindu sungguh aku padamu,semakin mebesar,mula berjalan,meneroka bumi Allah..wahai si kecil jadilah kamu anak yg soleh dan mendengar kata,aku hanya memerhati,melihat kamu membesar dengan sempurna :)

Aku rindu,aku sayang .

Assalamualaikum,akhirnya anuar zain dah keluarkan official video ajari aku...featuring noradanish..this song meant so much to me...biar lah hati yg tutup,ketat ketat,rapat rapat..Hanya Allah yg tahu betapa aku rindu padamu.. *gituhh ovahh!! hehehehe..propaganza je lebih
okbai...

Friday, November 2, 2012

Sammy Simorangkir - Rela Kehilangan

this song really something to me..it reminds me to somenone..i miss u so much :(

Tuesday, October 30, 2012

EIDSPLASHBASH

ko nampak kitorang kat atas tu?gedik habesss...hahaha...sekiannn okbai :)

Tetamu Allah

Assalamualaikum kawan2.... its october end and tomorrow is november already...oh ya,I cant wait to pick up my mother in KLIA,she will be back from the hajj..with si kecik,the eldest one,Im so grateful to Allah.Alhamdulillah.. :)
May they get the hajj mabrur from The One..ameen.

Tuesday, August 21, 2012

Raya..





raya tahun ni tak happening sangat ... huhuu

Friday, August 10, 2012

simple message for the peeps!-pre raya :P


Helo assalamualaikum,
uwargh! dah nak raya der...pejam celik pejam celik nasib baik tak pejam tak celik celik..haha..akhirnya kita di fasa 3 ramadhon..ape celop?! celop tak celop..korang tu puasa ke idok? hahaha...raya tahun ni,entah ler ade baju melayu baru ke tiidak,mak kata yg lama tu still ok lagi..kalau tetiap tahun nak tukar tema mati lerrr...baik pakai baju bendera je,warna warni gitewhh...bukan setakat tiap tahun,tiap2 jam ade tema...haha..theres a lot of thing that ive been thru all of these ramadhan,dari berbuka di kampung halaman dampai la berbuka di kampung seorang sahabat di kelantan..motipp ikut balik kampung? ye lah,ni first time aku menjejak kaki ke kelantan kan..ok lah tu..atleast pernah sampai..lately jugak kepal aku selalu fenin...entah ler...loya2 gitu,kalah org bersalin...hado?! :P ...lagi berapa hari jugak aku nak balik kampung,...fuhhh rindu gile nak jumpa mak...jumpa adik ijat,jumpa adik beradik,i ll miss those moment...skrg ni kerap jugak aku contact mak,rindu punya pasal...huhu..sebelum ni tak pernah2 pon...kalau story pasal raya,aku cukup terharu kalau ade org hantar kad raya rather than sms....susahnye nak dapat tradisi tu sekarang kan...zaman dah berubah katanya...budak dajah 4 pon bakai blackberry bagai..kad2 raya yg ada lagu ni dah tak main dah..ye ke? ye wakluuu...LOL..ok lah,selamat berpuasa dan bercuti raya sakan buat kawan2 semua..jemput datang rumah,dapat duit raya hijau tauuu...more pics will update soon *cabott!

Friday, July 20, 2012

Ahlan wasahlan ramadhan


Assalamualaikum,alhamdulillah,sudah pun memasuki bulan ramadhan...semoga kita sama2 dikurniakan kesihatan dan keberkatan dari Allah,akif pun balik kampung first ramadhan..nak buka dgn family...what more can we ask for? hehehe...Selama berpuasa kepada semua.... :)

Saturday, June 30, 2012

yuhu~



hello,it's been a month now here i am in penang... hehe...a lot of thing that ive been thru...masa yg singkat terasa tersangat lah lamanya..haiyo amma.i am so sorry to all my friends here in blogspot cuz its been a a long time no hear from me....dont worry im here..hehehe.

Tuesday, May 22, 2012

akhirnya. . .

Finally! akif dapat pun tawaran tourism course,semoga Allah permudahkan segala urusanku dan tidak leka menongkah arus di sana.All the best to akif norsh...hip hip hooray!

Monday, May 21, 2012

Hey ho buddies!

just went back from my short trip vacation with families. some of the pics...