Followers

Tuesday, August 21, 2012

Raya..





raya tahun ni tak happening sangat ... huhuu

Friday, August 10, 2012

simple message for the peeps!-pre raya :P


Helo assalamualaikum,
uwargh! dah nak raya der...pejam celik pejam celik nasib baik tak pejam tak celik celik..haha..akhirnya kita di fasa 3 ramadhon..ape celop?! celop tak celop..korang tu puasa ke idok? hahaha...raya tahun ni,entah ler ade baju melayu baru ke tiidak,mak kata yg lama tu still ok lagi..kalau tetiap tahun nak tukar tema mati lerrr...baik pakai baju bendera je,warna warni gitewhh...bukan setakat tiap tahun,tiap2 jam ade tema...haha..theres a lot of thing that ive been thru all of these ramadhan,dari berbuka di kampung halaman dampai la berbuka di kampung seorang sahabat di kelantan..motipp ikut balik kampung? ye lah,ni first time aku menjejak kaki ke kelantan kan..ok lah tu..atleast pernah sampai..lately jugak kepal aku selalu fenin...entah ler...loya2 gitu,kalah org bersalin...hado?! :P ...lagi berapa hari jugak aku nak balik kampung,...fuhhh rindu gile nak jumpa mak...jumpa adik ijat,jumpa adik beradik,i ll miss those moment...skrg ni kerap jugak aku contact mak,rindu punya pasal...huhu..sebelum ni tak pernah2 pon...kalau story pasal raya,aku cukup terharu kalau ade org hantar kad raya rather than sms....susahnye nak dapat tradisi tu sekarang kan...zaman dah berubah katanya...budak dajah 4 pon bakai blackberry bagai..kad2 raya yg ada lagu ni dah tak main dah..ye ke? ye wakluuu...LOL..ok lah,selamat berpuasa dan bercuti raya sakan buat kawan2 semua..jemput datang rumah,dapat duit raya hijau tauuu...more pics will update soon *cabott!